Ce mancam la cina ca sa ne mentinem greutatea?

Atunci când vrei să te menții la o anumită greutate, orice aliment ingerat contează, fiecare calorie, fiecare bucățică în plus. Te gândești că asta presupune să renunți la tot? Sau că va trebui să consumi mâncare fadă, fără nici un gust? Să știi că nu este așa, există câteva alimente pe care le poți mânca, chiar și seara, fără să ai problema kilogramelor și sunt și foarte gustoase.

Până să ajungi la cină trebie să ai grijă ce fel de mâncare alegi în timpul zilei, astfel încât la finalul zilei să eviți apariția unei senzații de foame irezistibilă, deoarece în acest caz nici un fel de mâncare nu te va ajuta să te saturi și vei apela la variante care nu sunt ”prietene” cu cântarul.

Cea mai clasică variantă este salata, dar, ca să nu fie o mâncare fadă, fără gust, adaugă câteva proteine, dar optează pentru cele provenite din pește, fructe de mare sau carne de curcan pe grill. Poți chiar să-ți faci o salată cu ton, iar după salată poți să savurezi câteva fructe proaspete.

Ce crezi? Chiar și paste poți să mănâni la cină, dar să fie integrale și să nu conțină grăsimi, deci optează pentru cele cu roșii, usturoi și busuioc.

O altă variantă foarte bună, care vă ajută să aveți și un somn liniștit, este un bol de supă cremă sau chiar o ciorbă de legume, puteți să optați și penru o felie de pâine neagră sau integrală.

Alte alimente pe care le poți introduce la masa de seară este spanacul, orezul brun sau integral, iaurt cu nuci și fructe. Tu ce mănânci de obicei seara?

Foto credit: pinterest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: