Cum isi mentin unele persoane greutatea fara prea multe eforturi?

Cred că în fiecare cerc de prieteni există o persoană care arată foarte bine și se simte extraordinar de fiecare dată fără să facă prea multe eforturi. De câte ori v-ați înfometat sau ați fost invidioși că persoana respectivă mănâncă, dar totuși pe cântar nu se vede nimic?

Mă credeți dacă vă spun că aceste persoane nu țin nici un fel de dietă? Secretul acestor persoane este că își ascultă organismul foarte bine și totul pentru ele a devenit o rutină, nu se înfometează sau nu fac ceva doar că așa este bine.

Cel mai important obicei din rutina acestor persoane este că nu sar peste micul dejun. Există studii care demonstrează că persoanele care nu au servit micul dejun , au tendința ca pe parcursul zilei să consume mai multe calorii. Un alt aspect important este că persoanele care sunt slabe fără să nu facă nici un efort acordă foarte multă atenție alimentației. De exemplu, nu apelează la snacks-urile din tonomat, ci preferă să-și pregătească ceva de acasă pentru gustările dintre mese sau dacă sunt conștienți că nu am unde să mănânce ceva sănătos la masa de prânz nu se simt stânjenite să-și pună pachet de acasă.

Un alt obicei pe care aceștia și l-au înrădăcinat este să facă sport. Toată lumea știe că sportul este extrem de benefic atât pentru sănătatea fizică, cât și psihică.

Eu am ajuns la concluzia că nu este atât de dificil să ne păstrăm o greutate cu care noi ne simțim confortabil. Cel mai important este să ne dorim acest luru, să devină o rutină pentru noi, nu să o facem din obligație. De altfel, și cei mai mari oameni de succes susțin că rutina este cheia succesului.

La început totul pare greu și complicat, până când aceste obiceiuri vor deveni parte din dumneavoastră și organismul va începe singur să solicite ceea ce are nevoie și când are nevoie.

Foto credit: bodygeek.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: