Cum folosim uleiul de argan

Uleiul de argan este un ingredient prezent în majoritatea produselor cosmetice. El poate fi folosit și ca atare pentru hidratarea părului sau tenului.

Acum după sezonul de iarnă, pielea este uscată și crăpată. Dacă dorești să-i redai vitalitatea și să ai o piele catifelată, pune câteva picături ulei de argan în apa din cadă sau poți chiar să te masezi cu el după ce ai făcut duș.

Dacă ridurile încep să se contureze în zona ochilor sau a gurii, masează în fiecare seară cu puțin ulei de argan, după ce te-ai demachiat, și vei observa după câteva aplicări că acestea se estompează.

Pentru părul uscat și deshidratat trebuie să aplici ulei de argan pe toata lungimea lui, învelește-l într-un prosop și lasă-l să acționeze pentru 30-40 de minute, după care îl clătești și îl șamponezi normal. Este indicat să-l folosești o dată pe săptămână, astfel încât părul să nu capete un aspect uleios.

Poți să-l aplici chiar și pe unghii dacă acestea au început să se exfolieze și să se rupă. Cu ajutorul unui bețișor cu vată aplică-l pe fiecare unghie și lasă-l pentru 10 minute după care poți să te clătești. Încearcă să repeți acest lucru în fiecare seară.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: