Detoxifierea organismului primavara

Dacă te confrunți frecvent cu dureri de cap, suferi de constipație sau ai dezechilibre hormonale, este necesar să apelezi la o detoxifiere a organismului.

Primăvara este necesară o detoxifiere a organismului, deoarece acesta a trecut prin sezonul rece, care nu ne pune la dispoziție prea multe alimente bogate în substanțe nutritive, iar trecerea la sezonul cald ne consumă toate rezervele energetice, până când organismul reușește să se adapteze.

Primăvara ne aduce cele mai multe și mai variate alimente benefice pentru o detoxifiere. Rafturile magazinelor și piețele vor fi pline de legume verzi, care sunt esențiale. După alimentația ”grea” din sezonul rece organismul începe să ne dea semnale din cauza toxinelor acumulate, deci legumele verzi au venit chiar la fix.

Prima dată poți să începi cu un pahar de apă cu lămâie, dimineața pe stomacul gol, dar să te și hidratezi corespunzător pe parcursul zilei, deoarece apa ne ajută cel mai mult să eliminăm toxinele. Pe lângă faptul că vei elimina toxinele, cura de detoxifiere primăvara te ajută și pentru revitalizarea părului și a pielii, poți și să scapi de câteva kilograme, crește imunitatea și este reglată tensiunea arterială.

Pentru a avea rezultate optime în urma curei de detoxifiere, nu este suficient doar să consumi legume verzi, trebuie să renunți la zahăr, la mezeluri din comerț, la băuturile carbogazoase, podusele de patiserie și făina albă în general.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: