Cafeaua verde

În ultimul timp se vorbește foarte mult despre cafeaua verde, în special în curele de slăbire. Dar, este important să cunoaștem proprietățile ei și cum trebuie consumată dacă vrem să pierdem câteva kilograme.

Cafeaua verde reprezintă cafeaua crudă, adică neprăjită, neprocesată, aroma fiind mult mai intensă. De altfel, boabele crude sunt bogate în acid clorogenic a cărui proprietate importantă este să limiteze absorbția zahărului. În comparație cu cafeaua prăjită, o ceașcă de cafea verde aduce un aport semnificativ de antioxidanți.

Pentru a beneficia de proprietățile cafelei verzi trebuie să fim atenți cum o consumăm. În primul rând pentru cei care o consumă cu scopul de scăpa de câteva kilograme trebuie să renunțe la îndulcitor, nu trebuie consumată nici cu zahăr, nici cu miere. În schimb puteți adăuga scorțisoară dacă vă place. Tot în scopul de a slăbi, este bine să o consumați de cel puțin 2 ori pe zi.

Un alt aspect important de care trebuie să țineți cont este că trebuie să o consumați înainte de masă, deoarece suprimă apetitul, altfel nu veți observa schimbări prea mari.

Printre beneficiile cafelei verzi se numără și acțiunea tonică pentru activitatea cerebrală. De altfel, unele studii demonstrează că acțiunea antioxidantă puternică , luptă împotriva radicalilor liberi și previne cancerul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: