Alimente care ne ajuta sa slabim

Atunci când apar pe cântar câteva kilograme în plus suntem dispuși să facem orice pentru a scăpa de ele, câteodată chiar să ne înfometăm, ceea ce nu este indicat. Există alimente care ne pot ajuta să dăm kilogramele jos. Tot ce trebuie să faci este să le introduci în meniul tău zilnic și vei vedea cum kilogramele dispar în cel mai scurt timp.

Avantajul lor este în primul rând că au un conținut foarte redus de calorii, conțin vitamine și astfel te ajută să-ți echilibrezi stilul de viață și să slăbești. Ține minte că trebuie consumate regulat, cel puțin câte unul în fiecare zi.

  • Ananasul: prin conținul său în bromelaină, enzimă care ajută digestia, este printre cele mai eficiente alimente care ne ajută să slăbim, mai ales dacă este consumat dimineața.
  • Dovlecei și zucchini: au un conținut mare de fibre care sunt necesare pentru digestie și un conținut redus de calorii.
  • Iaurt de băut: în curele pentru slăbire este necesar în primul rând să ne hidratăm și să consumăm alimente care să ne potolească foamea. Iaurtul conține și bacterii benefice pentru digestie.
  • Salată (verde, rucola): acestea trebuie consumate cât mai des, au extrem de puține calorii și reglează tranzitul intestinal.
  • Pește de captură: dacă vrem să ne păstrăm greutatea trebuie să consumăm proteine benefice pentru organism. Peștele de captură este bogat în grăsimi benefice și proteine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: