Brioșe cu ciocolată neagră fără zahăr

Cu toții ne dorim silueta perfectă și încercăm să avem foarte multă grijă cu ceea ce mâncăm. Adesea, avem intenția de a spune că dulciurile nu sunt bune atunci când ținem la siluetă. Într-adevăr, zahărul este foarte nociv, nu doar pentru siluetă, ci în general, dar dulciurile nu trebuie să conțină neapărat zahăr. Putem să ne preparăm niște brioșe fără zahăr și fără făină.

Ingrediente:

-1 ceașcă lapte de cocos

-2 linguri ulei de cocos

-3 tablete de ciocolată neagră

Preparare: se amestecă uleiul de cocos cu laptele de cocos și se aduce pe foc până se topesc și se omogenizează bine. Amestecul topit se aduce peste ciocolata sfărâmițată și se mestecă până se topește toată ciocolata. În cazul în care ciocolata nu se topește, vasul se poate aduce într-un bol în care se află apă fierbinte.

În tava de brioșe așezăm formele de hârtie pe care le ungem cu foarte puțin ulei de cocos. În fiecare formă punem câte o vișină și apoi aducem ciocolata topită. Tava se ține la frigider pentru 2-3 ore.

Pot să fie preparate și fără vișine. De exemplu puteți să presărați pe ele nucă măcinată, migdale sau chiar fulgi de cocos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: