Mască pentru căderea părului

Te confrunți cu căderea părului mai semnificativ decât în mod obișnuit? Printre factorii care influențează cel mai mult căderea părului se numărul, stresul, care ocupăprimul loc, iar pe al doilea loc se află alimentația, de altfel și vopseaua de păr poate determina căderea părului. Te regăsești în această mică poveste? Vin în ajutorul tău cu câteva idei pentru o mască de păr.

Dacă firul tău se păr este fragil, re rupe foarte repede și cade în cantități semnificative, îți sugerez următoarea mască pentru păr: ulei de rozmarin, ulei de piper negru, miere, lămâie, frunze de urzică uscată, mușețel uscat, gălbenuș de ou. Într-un bol pune gălebunușul de ou pe care îl bați puțin cu o furculiță, adaugă 2 lingurițe de miere, 2 lingurițe suc de lămâie, 1 picături ulei de rozmarin, 2 pic[turi ulei de piper negru și frunzele uscate de urzică și mușețel (te asigur că toate ingredientele le găsești cu ușurință în orice plafar).

Masca astfel preparată o aplici pe părul ud, îți învelești părul într-un prosop și stai așa pentru 25-30 minute, apoi te clătești.

Dacă ești adepta părului vopsit, am o variantă de mască și pentru tine, stai liniștită.

Ingrediente:

-2 linguri pudră de cacao

-1 ceașcă lapte fierbinte

-1 linguriță ulei de cocos

-4 picături ulei de lavandă

-4 picături ulei de avocado

-1 picătură ulei de cătină

-1 capsulă vitamina E

Amesteci foarte bine toate componentele într-un bol, prima dată pudra de cacao cu laptele, apoi restul și o aplici pe păr, o lași să acționeze 40 minute după care te clătești și te speli cu șampon.

Este de ajuns să aplici o dată pe săptămână masca sau chiar la 2 săptămâni dacă nu ai timp și rezultatele se vor vedea cu siguranță.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: