5 tipuri de măști pentru ten

Atunci când nu avem încredere în tratamentele cosmetice de la salon și vrem să fim foarte sigure pe produsele pe care le aplicăm pe ten, putem alege varianta să ne preparăm singure acasă măști de față care pot da rezultate mult mai bune și pentru termen mai lung decât tratamentele de la salon.

  1. Mască cu avocado și banană: într-un bol amestecăm jumătate de avocado, jumătate de banană și o linguriță de miere, le amestecăm bine și o aplicăm pe față pentru 15 minute.
  2. Mierea este folosită de zeci de ani în tratamentele cosmetice, fiind bogată în vitamine și minerale oferă o hidratare adecvată tenului și un aspect elastic, mai luminos. Poate să fie folosită și așa simplă sau pentru exfoliere se poate face o mască în asociere cu mălai (1 lingură de miere, 1 lingură de mălai, jumătate lingură apă)
  3. Pentru un ten lipsit de strălucire poți să-ți prepari o mască cu miere, 1 linguriță ulei de măsline, 1 linguriță iaurt și un gălbenuș de ou.
  4. În cazul în care avem nevoie de o mască exfoliantă putem amesteca într-un bol: făină, coajă de portocală uscată, miere și puțin rozmarin, se lasă pe piele timp de 5 minute. Măștile exfoliante nu trebuie folosite mai mult de o dată pe săptămână.
  5. Mască cu iaurt și zeamă de lămâie. Poate fi folosită în fiecare zi, este ușor de pregătit și după căteva zile vei observa cum tenul este mai luminos datorită nutrienților din iaurt. Măștile care conțin lămâie nu trebuie aplicate pe tenul cu răni.

 

One thought on “5 tipuri de măști pentru ten

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: